MEETINGROOM DISPLAYS VOOR UW VERGADERRUIMTES

Digital Sign Service is een weergaveoplossing voor het boeken van kamers en voor het beheren van vergaderruimtes. Boek vergaderingen rechtstreeks op de display (aanraakschermen) buiten de vergaderruimte of direct via uw MS Outlook ® -omgeving.

De dynamische bewegwijzeringoplossing voor kamerreserveringen zorgt ervoor dat de informatie op het display van de vergaderruimte altijd up-to-date is, waardoor zowel de interne en externe communicatie wordt verbeterd. Onze software is geschikt voor iOS , Android en Windows ,zodat u zelf kunt bepalen welke hardware u wilt gebruiken, bijpassend bij uw interieur.


Boek extra faciliteiten voor uw vergadering


De belangrijkste mogelijkheden

 • Bekijk huidige en komende vergaderingen
 • Maak, bevestig en bewerk vergaderingen direct op een display (touchscreen)
 • Kleurcodering: toont beschikbaarheid van de vergaderruimten
 • Boeking met één druk op de knop, om vergaderingen te starten of te beëindigen
 • Beheer al uw digitale borden op afstand vanaf één locatie
 • Gecentraliseerd, webgebaseerd dashboard
 • Ingebouwde editor
 • Voorbeeldsjablonen inbegrepen
 • Pincode-bescherming voor toegang tot het display (touchscreen)
 • RFID-kaartlezer voor een verbeterde beveiliging
 • Werkruimte-boekingsdisplay met LED-statuslampje
 • Bekijk vergaderingen voor meer kamers op één scherm
 • Ondersteuning voor meerdere tijdzones
 • Integratie met Microsoft Exchange en MS Office 365, MS Teams


Digital Sign Service

Digital Sign Service

Information

Boekingssysteem voor vergaderruimten

De digital signage-oplossing voor vergaderruimten houdt werknemers en bezoekers op de hoogte van actuele en geplande vergaderingen die in de ruimte plaatsvinden. Digital Sign Service elimineert verwarring over wie de vergaderkamer heeft geboekt en of de ruimte beschikbaar is. Digital Sign Service integreert naadloos uw schermen met het Microsoft-platform.

Wanneer u een vergadering boekt in MS Outlook, wordt de vergaderingsinformatie automatisch weergegeven op het juiste scherm voor het boeken van een kamer. U kunt ook een ruimte reserveren of een vergadering wijzigen, met behulp van het touchscreen (display) buiten de vergaderruimte.

Verbeter de interne communicatie

Deze service verbetert de interne en externe communicatie van uw bedrijf. Gasten en medewerkers kunnen eenvoudig bepalen of ze de juiste vergaderruimte hebben gevonden. Real-time updates zorgen ervoor dat ze niet in de verkeerde ruimte komen als gevolg van last-minute wijzigingen.

U kunt de digital signage van de vergaderruimte configureren, om video- of achtergrondafbeeldingen weer te geven met uw eigen bedrijfslogo of andere relevante bedrijfsinformatie.Beheer al uw schermen vanaf één locatie

Beheer al uw digitale borden op afstand vanaf één locatie

Beheer al uw digitale borden op afstand vanaf één locatie, via een webbased dashboard. Het dashboard wordt real-time bijgewerkt en biedt een snel overzicht van waardevolle gegevens, zoals het aantal gebruikte digitale schermen, het niet komen opdagen, verlengde of beëindigde reserveringen enz. U kunt ook een nieuwe lay-out voor een groep schermen activeren, met slechts een paar klikken. Met de hartslagfunctie kunt u snel zien welke van uw digitale tekens online of offline zijn, zonder dat u elk teken rechtstreeks hoeft te openen.

Gebruiksvriendelijke sjablooneditor

Met de ingebouwde sjablooneditor kunt u eenvoudig een unieke lay-out maken voor uw vergaderruimteschermen, die is aangepast aan het logo, de kleuren, het lettertype en de afbeeldingen van uw bedrijf Zodat deze passen bij de branding van uw organisatie. Het is ook mogelijk om een ​​aangepaste sjabloon te laten ontwerpen of de meegeleverde voorbeeldsjablonen te gebruiken. Met het web-dashboard kunt u de lay-out op uw borden in de vergaderruimte snel bijwerken vanaf één enkele locatie.

Registeren met RFID-authenticatie

Verbeter de beveiliging en verantwoordingsplicht door gebruikers te verplichten zichzelf te identificeren via een RFID-kaart om vergaderingen te bevestigen of nieuwe vergaderingen rechtstreeks op het display te zetten. Als de organisator niet verschijnt en de vergadering bevestigt, wordt de ruimte automatisch vrijgegeven voor gebruik door anderen. Met digitale borden inclusief RFID-kaartlezer kunnen uw borden in de vergaderruimte optioneel worden beperkt tot geautoriseerde kaarthouders. Dit voorkomt dat mensen hun eigen vergaderboekingen wijzigen of zonder toestemming de vergaderruimten gebruiken.


Big Displays

Big Displays

Big Displays


Tel:  0031 - (0)85 - 77 33 638

Mail: info@letthingstalk.nl

Ma - Vrij 9.00 - 17.00

Feestdagen gesloten

Amperelaan 3, 9207 AM, Drachten

The Netherlands

Over Let Things Talk

Verbeter uw processen, werk prettiger en efficiënter en bespaar tijd, geld en energie door het inzetten van sensoren, software en displays. Wij maken uw gebouw duurzaam en uw werkplekken slimmer, gezonder en veiliger. Waardoor uw medewerkers effectiever en plezieriger werken.

Ontvang de LTT nieuwsbrief