Kantoor

Kantoor

Energie besparende maatregelingen

Totaaloplossing Informatieplicht - Erkende Maatregelen

In februari 2019 is heeft de regering het Klimaatakkoord ondertekend. Doelstelling is om de CO2-uitstoot met bijna de helft terug te dringen in 2030. Organisaties die meer dan 50.000 kWh elektriciteit of meer dan 25.000 m3 aardgas per jaar verbruiken, zijn verplicht om energiebesparende maatregelen met een terugverdientijd van maximaal 5 jaar door te voeren en een informatieplicht om deze aan te geven. Wij helpen deze organisaties, met onze dienst 'Digitaal antwoord op Erkende Maatregelen Energiebesparing'
Lees meer...
Super Smart Parking, direct u parkeerplaats in zicht  - Pilot

Super Smart Parking, direct u parkeerplaats in zicht - Pilot

Steden en gebouwen worden steeds slimmer; onze LTT Super Smart parking met Ledverlichting begeleiding oplossing speelt hierop in via met LoRa-technologie. Bezoekers van uw parkeerplaats worden direct naar de juiste vrije parkeerplaats gestuurd, rekening houdend met handicap, type brandstof, grootte van de wagen en bestemming.  LTT Parkeerplaatssensoren kunnen draadloos geïnstalleerd worden en kunnen autonoom op een batterij functioneren gedurende 8 tot 10 jaar, waardoor parkeren slimmer en efficiënter wordt.
Lees meer...
Gedetailleerd uw zakelijke stroom en gasverbruik meten

Gedetailleerd uw zakelijke stroom en gasverbruik meten

De LTT Energy Gateway, registreert en bewaakt het energieverbruik in uw gebouw. De gegevens, real-time verbruik, historische gegevens, kosten van het totale verbruik, per fase of zelfs per apparaat worden getoond in uw webbrowser met behulp van de LTT Energy Gateway. De LTT Energy Dashboard geeft u via uw webbrowser gedetailleerd inzicht in uw verbruik. Met dit inzicht kunt u bepalen, waar u effectief het meeste op kan besparen.
Lees meer...
Maak van uw bedrijfsgebouw een Super Smart Building

Maak van uw bedrijfsgebouw een Super Smart Building

Gebouwen kunnen steeds slimmer en efficiënter worden dankzij het plaatsen van sensoren. Klimaatbeheersing, werkplekbezetting optimaliseren het gebruik van een gebouw. Dankzij de draadloze en low power LoRa technologie is het nu mogelijk om optimaal gebruik te maken van sensoren die weinig stroom verbruiken en daarom langdurig op een batterij mee kunnen gaan. 
Lees meer...
Ma - Vrij 9.00 - 17.00
Feestdagen gesloten
8304 BC, Gildenweg 2,  Emmeloord
The Netherlands
 

Over Let Things Talk

Let Things Talk is de provider van oplossingen op het gebied van het Internet of Things in samenwerking met een netwerk van partners (Het LTT ecosysteem), waarmee wij kennis en mogelijkheden van IoT breed in de markt zetten. Let Things Talk is het voorbeeld van een Coöperatief model in een modern jasje.

Ontvang nieuws & updates