Meet het succes van uw inspanningen

Klanten tellen

De technologie voor het tellen van mensen vormt de basis voor een reeks slimme oplossingen, waaronder retail analyse, wachtrij beheer en ruimtegebruik.

Meet het succes van uw inspanningen

Wachtrij management

Uit onderzoek is gebleken dat wachtrijen aan de kassa de belangrijkste oorzaak is van ontevreden klanten in de detailhandel en is een slechte basis voor klantloyaliteit.

Meet het succes van uw inspanningen

Kassa integratie

Volg nauwgezet de conversie van het winkelend publiek langs uw vitrine naar shoppers in uw winkel naar trouwe kopers van uw producten.

Meet het succes van uw inspanningen

Privacy Proof (AVG)

Onze sensoren maken gebruik van intelligente IR-technologie. Wij maken geen gebruik van gezichtsherkenning en/of WiFi-Tracking en slaan GEEN privacy gevoelige data op, zoals Mac-adressen. Maak een SmartGrid van uw ruimte

De meest geavanceerde, privacybeschermende sensoren ter wereld met ongeëvenaarde tel nauwkeurigheid.

Indrukwekkende functies zijn personeelsdetectie, bezoekersanalyse en de mogelijkheid om meerdere units aan te sluiten. Om zo een digitale plattegrond 'SmartGrid' van uw ruimtes te maken. Onder de bezoekersanalyse valt het aantal personen, de lengte en de verblijfstijd.

In combinatie met het LTT platform® stellen wij slimme retailers/winkeliers in staat om hun klanten de beste shopervaring te geven. 

Let Things Talk is officieel partner van Irisys in Nederland.

People Counter

Waarom LTT retail analytics?

Zonder nauwkeurige gegevens en analyse van bezoek in hun winkels zullen zelfs de beste managementteams moeite hebben om belangrijke vragen te beantwoorden, zoals:

 • Hoe haal ik het meeste rendement uit mijn winkelruimte?
 • Waar kunnen we concurrentievoordeel behalen?
 • Hoe verbeter ik de klantervaring?
 • Hoe vergelijk ik de conversieverhouding van mijn winkels?
 • Hoe vergelijk ik winkelprestaties ten opzichte van elkaar?
 • Hoe optimaliseer ik mijn winkelindeling?
 • Hoe bespaar ik op mijn energiekosten (smart building)?
 • Hoe optimaliseer ik mijn personeelsbezetting op basis van
  • Dag in de week;
  • Historische gegevens;
  • Verwachte weersvoorspelling;
 • Hoe verbeter ik mijn klantenservice (wachtrij management)?

Omdat gemak en klantervaring net zo belangrijk worden geacht als prijs, zou het beantwoorden van deze vragen het verschil kunnen maken tussen groei en stagnatie.

Bereik operationele uitmuntendheid door real-time monitoring & historische analyse van uw ruimtes door gebruik te maken van onze sensoren, om de vereiste gegevens te verzamelen.

Met het LTT Platform heeft een 'digitaal Zwitsers zakmes',waarmee u privacy-proof uw KPI (Key Performance indicatoren) kunt managen. Hoe werkt de people counter?

Het hart van onze oplossing is de uiterst nauwkeurige Vector 4D bezettingssensor. Deze sensoren zijn discreet aan het plafond gemonteerd en gebruiken infrarood technologie voor het tellen van mensen om deze anoniem te detecteren wanneer zij een gebied betreden of verlaten.

Verzamelde gegevens worden veilig verzonden naar het LTT Platform, waar wij real-time bezetting en ruimtegebruik in beeld brengen. Ook kunnen we u voorzien van allerlei real-time en historische rapportages (KPI). Tevens kan real-time informatie worden gebruikt voor het aansturen van bijvoorbeeld uw verlichting & verwarming.

De verzamelde gegevens zijn nauwkeurig en betrouwbaar, zodat u objectieve beslissingen kunt nemen en de kosten kunt verlagen op allerlei niveaus in de organisatie. 


Hoe het werkt
People Counter


LTT IoT platform ®

LTT platform® - digitaal 'Zwitsers zakmes' 

Het LTT platform® is ontwikkeld voor retail analytics en smart building toepassingen. Ons platform geeft real-time en historische informatie over het aantal bezoekers en de duur van het bezoek van binnen en buiten uw winkel/ruimtes. Wij kunnen volwassenen, kinderen en medewerkers van elkaar onderscheiden. 

Naast de standaard dashboards die wij voor u beschikbaar hebben, kunnen wij dashboards voor u op maat inrichten. Zodat u de informatie krijgt die voor u belangrijk is. 

Binnen het dashboard zijn er allerlei integratie mogelijkheden met uw databases, softwarepakketten. Ook is er een API-koppeling beschikbaar. Denk aan het koppelen van uw kassasystemen. Maar ook voor Smart Building toepassingen, zoals het koppelen van uw verwarming, verlichting en klimaatsystemen ten behoeve van het besparen op energie en het leveren van een betere werkomgeving.


Het LTT platform®

Kies voor het LTT platform® van Let Things Talk


Zeer nauwkeurig

Het LTT IoT Platform geeft 99% betrouwbare resultaten.

Binnen- en buiten

De sensoren zijn geschikt voor zowel binnen als buiten.

Anoniem tellen - AVG Proof

Wij registeren GEEN Mac-adressen van mobiele toestellen.

Uitgebreide functionaliteit:

Het LTT IoT platform ® koppelt met databases, software en er is een API-beschikbaar.

Platform voor uw cloud-apparaten

Gebruik de bezetting van uw winkel om geautomatiseerd uw ventilatie en verwarming te managen.

Werkt in licht en donker

De People Counter werkt zowel overdag als s'nachts. Dus in het licht en donker.

Tel:  0031 - (0)85 - 77 33 638

Mail: info@letthingstalk.nl

Ma - Vrij 9.00 - 17.00

Feestdagen gesloten

Amperelaan 3, 9207 AM, Drachten

The Netherlands

Over Let Things Talk

Verbeter uw processen, werk prettiger en efficiënter en bespaar tijd, geld en energie door het inzetten van sensoren, software en displays. Wij maken uw gebouw duurzaam en uw werkplekken slimmer, gezonder en veiliger. Waardoor uw medewerkers effectiever en plezieriger werken.

Ontvang de LTT nieuwsbrief