Een gezonde energiezuinige en plezierige werkomgeving.


Verwarm en ventileer vanaf nu intelligent. 

Investeer in uw binnenklimaat met een hoog rendement

Voorkom ziekteverzuim, verbeter de prestaties van uw medewerkers en studenten, voorkom verspreiding van virussen en bacteriën. Bied een gezonde omgeving aan uw medewerkers en bezoekers.

Intelligent verwarmen en ventileren

Ventileer en verwarm op basis van de luchtkwaliteit en het aantal personen in individuele ruimtes door uw bestaande gebouwbeheerssystemen aan te sluiten op het LTT platform. Voorkom energieverspilling en verlaag de CO2-uitstoot. Q1 2021 beschikbaar.


Speel in op het nieuwe werken.

Meet continue de bezetting van uw ruimtes, faciliteiten en werkplekken. Stem het aanbod van uw werkplekken en faciliteiten af op de vraag uit uw organisatie. Ga energieverspilling tegen en bespaar op schoonmaakkosten. 


Een gezonde energiezuinige werkplek

Een goede luchtkwaliteit maakt medewerkers en studenten gelukkiger, gezonder en productiever. Studies hebben een vermindering van 58% van het ziekteverzuim bij werknemers aangetoond en een verbetering van 101% in besluitvormingsvermogen door een betere concentratie.

Het Coronavirus heeft versnelling gebracht in het thuiswerken. In combinatie met de 1,5 meter maatregel zorgt dit in veel gevallen voor een aanzienlijk beperkter gebruik van kantoorwerkplekken. Monitor 24/7 de werkelijke bezetting van uw ruimtes en stem het aanbod van werkplekken en faciliteiten af op de vraag uit uw organisatie. Verbeter het binnenklimaat  door de ventilatie af te stemmen op het aantal personen. 

Bespaar op energie, schoonmaak en overheadkosten door het gebruik van uw kantoren en faciliteiten te monitoren.


In gesprek met René Kamerbeek - Directeur Vegro


LTT Dashboards


Het LTT-platform ''uw digitaal Zwitsers zakmes'

Meet de klimaatwaarden, zowel binnen als buiten

CO2, Fijnstof 2,5 & 10, TVOC, luchtvochtigheid, temperatuur, luchtdruk, neerslag en windkracht.

Meet de bezetting in personen van uw individuele ruimtes

Leer de bezettingstrends begrijpen in al uw ruimtes, het aantal personen, de verblijfsduur en de lengte van de individuele personen.

Intelligent verwarmen en ventileren

Door de actuele luchtkwaliteit en de bezetting te monitoren en deze beschikbaar te stellen in de taal van de installatiebranche o.a Modbus/Bacnet kunnen wij in het voorjaar van 2021 uw gebouw retrofit intelligent ventileren en verwarmen in samenwerking met uw installateur.

Creëer waardevolle informatie

Verzamel de gegevens over de luchtkwaliteit en de bezetting van uw ruimtes en faciliteiten en voeg uw eigen gegevens toe, zoals ziekteverzuim, verkoopresultaten, personeelsplanning, stroomverbruik en creëer nieuwe informatie, waarop u kunt sturen.

Automatische alarmering op elk apparaat

Ingestelde alarmeringen ontvangen bij het overschrijden van normen. Deze ontvangt u automatisch in bijvoorbeeld uw email, Google Hangouts of in uw MS Teams account.


Dashboard van uw binnenklimaat
Dashboard van uw binnenklimaat


Inzicht in het klimaat van uw ruimtes

De status van uw binnenklimaat van uw al individuele ruimtes in beeld door 24/7 monitoring. Door een betere luchtkwaliteit worden aantoonbaar betere prestaties geleverd en zijn mensen minder vaak ziek.

De bezetting van alle ruimtes in beeld

Wij brengen het gebruik van uw ruimtes en faciliteiten in real-time en historisch in beeld, zodat u met deze informatie beslissingen kunt nemen over uw vastgoed. Zo kunt u het aantal werkplekken en faciliteiten afstemmen op de behoefte uit uw organisatie. 

Real-time, historisch rapportage en alerts

Wij leveren real-time en historisch gegevens over het gebruik van uw ruimtes, faciliteiten en uw binnenklimaat en sturen alerts naar o.a uw email, webhooks, MS Teams of Google Hangouts accounts als normen worden overschreden.


Dashboards met actuele en historische gegevens

 • Cloud based (maatwerk) dashboards
 • Alarmering via webhooks, mail, MS Teams, etc.
 • Data is opgeslagen in Nederlandse datacentra
 • Buiten- en binnen luchtkwaliteit metingen
 • 99,9% accurate meting van aantal personen in ruimte
 • Volledig privacy proof volgens AVG
 • Uitwisseling data met gebouwbeheersystemen (GBS)
 • Standaard dashboards en maatwerk dashboards mogelijk
 • Eenvoudige installatie
 • Exporteer naar MS Excel
 • API-koppeling Q4 2020 beschikbaar
 • Modbus en BACnet ondersteuning Q1/Q2 2021 verwacht

Tel:  0031 - (0)85 - 77 33 638

Mail: info@letthingstalk.nl

Ma - Vrij 9.00 - 17.00

Feestdagen gesloten

Amperelaan 3, 9207 AM, Drachten

The Netherlands

Over Let Things Talk

Verbeter uw processen, werk prettiger en efficiënter en bespaar tijd, geld en energie door het inzetten van sensoren, software en displays. Wij maken uw gebouw duurzaam en uw werkplekken slimmer, gezonder en veiliger. Waardoor uw medewerkers effectiever en plezieriger werken.

Ontvang de LTT nieuwsbrief