Binnenklimaat meten, weet wat er in de lucht zit die u inademt
Inzicht in het klimaat van uw ruimtes

De status van uw binnenklimaat van uw al individuele ruimtes in beeld, waaronder CO2, fijnstof, TVOC, luchtvochtigheid en temperatuur. Door een betere klimaat worden betere prestaties geleverd en is beter voor de algehele gezondheid.

Hoog rendement door gezond binnenklimaat

Voorkom ziekteverzuim, verbeter de prestaties van uw medewerkers en studenten, beperk de verspreiding van virussen en bacteriën. Bied een gezonde leer - en werkomgeving.

Analyseer het effect van uw binnenklimaat

Verzamel de gegevens over de luchtkwaliteit van uw ruimtes en faciliteiten en voeg uw eigen gegevens toe, zoals ziekteverzuim, verkoopresultaten en creëer nieuwe informatie, waarop u kunt sturen.


Een gezond binnenklimaat is belangrijk.

Een goede luchtkwaliteit maakt medewerkers en studenten gelukkiger, gezonder en productiever. Studies hebben een vermindering van 58% van het ziekteverzuim van werknemers aangetoond en een verbetering van 101% in besluitvormingsvermogen door een betere concentratie. Verder moeten alle kantoren en utiliteitsgebouwen in 2023 voldoen aan energielabel C uitgedrukt in CO2-reductie per m2.

Voorkom schimmel-  en vochtproblemen, voorkom aerogene verspreiding Coronavirus, voldoe aan de wettelijke kwaliteitsnormenvoorkom gezondheidsklachten en verhoog het thermische comfort. Meet of gebouw voldoet aan de wettelijke energienormen van de rijksdienst van Ondernemend Nederland

Als u begrijpt wat er in de lucht zit, kunt u uw ventilatie, verwarming optimaliseren en onderhoud opbouwen op basis van behoefte, wat resulteert in kostenbesparing.


In gesprek met René Kamerbeek - Directeur VegroSensor voor klimaat meten
In 2021 maken wij het mogelijk om te ventileren en te verwarmen op basis van de actuele bezetting in een specifieke ruimte. Dat is besparen op energie.

LTT-Platform plug-and-play

Het LTT platform van Let Things Talk is retro-fit, kan eenvoudig draadloos of bedraad worden aangesloten (WiFi, Power-over-Ethernet & Lora).

De LTT sensoren maken verbinding met het LTT Platform. De verzamelde informatie over het klimaat en desgewenst de bezetting in uw ruimtes kunt u raadplegen in onze webbased dashboards. De gegevens kunt u vervolgens exporteren naar MS Excel of analyseren in uw business intelligence software met onze LTT API.

Begin 2021 maken wij het mogelijk om uw ventilatie en verwarming aan te sturen op basis van de bezetting van uw ruimtes. Zo kunt u efficiënt en energiezuinig gaan ventileren en verwarmen.

Met het LTT dashboards krijgt u real-time en historische informatie over CO2, fijnstof, TVOC, temperatuur, luchtvochtigheid, chemicaliën in de lucht en de luchtdruk en desgewenst de exacte bezetting van het aantal personen in uw ruimtes. Wij meten tevens de temperatuur, neerslag en windkracht buiten.

LTT Airsense meet 6 klimaatwaarden

CO2, fijnstof, luchtvochtigheid, temperatuur, TVOC en luchtdruk en lichtopbrengst.

Uitbreiden met de bezetting van uw ruimtes

Begrijp de bezettingstrends van de verschillende ruimtes in uw gebouw. Stem het aantal werkplekken en faciliteiten af op gebruik. Verwarm en ventileer op basis van de bezetting.

Automatische alarmering

Ingestelde alarmeringen ontvangt u automatisch in bijvoorbeeld uw email, Google Hangouts of MS Teams omgeving.

Draadloos of bedraad verbinden

Draadloze connectie via WiFi, Ethernet (POE), Blue-tooth en LoRa

Meet de luchtkwaliteit in al uw ruimtes

Uit te breiden tot 10 luchtkwaliteit sensoren per sectie. Meerdere secties mogelijk.

Cloudbased business dashboard

Bekijk, deel, vergelijk en exporteer gegevens over de luchtkwaliteit in uw gebouw.

Actuele- en historische informatie

Wij verzamelen de gegevens over de luchtkwaliteit en de bezetting van uw ruimtes tot 5 jaar. Selecteer elke gewenste periode voor analyse.

Gebouwbeheersysteem en Business Intelligence software

Gegevens uitwisseling via MS Excel, API-koppeling, BACnet en Modbus 

* BACnet en Modbus beschikbaar Q1/Q2 2021

Snelle installatie

Installatie verzorgen wij in één werkdag voor u.


Ontvang waarschuwing bij overschrijding norm

Ontvang direct een waarschuwing met een concreet advies als gezonde normen worden overschreden, zo kunt u direct actie ondernemen voor een gezond binnenklimaat.

Intelligent verwarmen en ventileren

Ventileer en verwarm op basis van de luchtkwaliteit en het aantal personen in individuele ruimtes door uw bestaande gebouwbeheerssystemen aan te sluiten op het LTT platform. Voorkom energieverspilling en verlaag de CO2-uitstoot. Q1 2021 beschikbaar.

Rapportage, Exporteer en koppel

Wij leveren real-time en historisch gegevens over het gebruik van uw ruimtes, faciliteiten en uw binnenklimaat. Deze gegevens kunt u exporteren naar MS-Excel en/of koppel uw software met de LTT API.


Real-time gegevens binnen handbereik

Het LTT dashboard in de cloud bevat waarschuwingen, geavanceerde vergelijk- en exportgegevens en ontvangt tips om de gevaren in de binnenlucht te verminderen, de ventilatie te optimaliseren en te besparen op energiekosten.

Het LTT platform geeft u de informatie over de luchtkwaliteit in uw ruimtes om intelligent ventileren en verwarmen mogelijk te maken. Om zo een gezonde energiezuinige leer- en werkomgeving te realiseren.

Omdat het aantal personen in een ruimte sterk de luchtkwaliteit van een ruimte bepaald,  bieden wij ook de mogelijkheid om het aantal personen te tellen (bezetting) per ruimte in één overzichtelijk dashboard per gebouw of per ruimte.

In het LTT dashboard krijgt u real-time en historische gegevens  overzichtelijk gepresenteerd over CO2, fijnstof, temperatuur, luchtvochtigheid, bezetting, luchtdruk en desgewenst de bezetting van uw ruimtes.

Resultaat

Op basis van de gegevens uit onze dashboards kunnen zinvolle investeringen en aanpassingen worden gedaan aan uw klimaatbeheersystemen. Verder kunt u aantoonbaar maken, dat uw gebouw voldoet aan het energielabel van de Rijksdienst van ondernemend Nederland. En bovenal zijn uw medewerkers fitter, vrolijker, minder vaak ziek en leveren betere prestaties.

Tel:  0031 - (0)85 - 77 33 638

Mail: info@letthingstalk.nl

Ma - Vrij 9.00 - 17.00

Feestdagen gesloten

Amperelaan 3, 9207 AM, Drachten

The Netherlands

Over Let Things Talk

Verbeter uw processen, werk prettiger en efficiënter en bespaar tijd, geld en energie door het inzetten van sensoren, software en displays. Wij maken uw gebouw duurzaam en uw werkplekken slimmer, gezonder en veiliger. Waardoor uw medewerkers effectiever en plezieriger werken.

Ontvang de LTT nieuwsbrief