Gedetailleerd uw zakelijke stroom en gasverbruik meten

Gedetailleerd uw zakelijke stroom en gasverbruik meten

De LTT Energy Gateway, registreert en bewaakt het energieverbruik in uw gebouw. De gegevens, real-time verbruik, historische gegevens, kosten van het totale verbruik, per fase of zelfs per apparaat worden getoond in uw webbrowser met behulp van de LTT Energy Gateway. De LTT Energy Dashboard geeft u via uw webbrowser gedetailleerd inzicht in uw verbruik. Met dit inzicht kunt u bepalen, waar u effectief het meeste op kan besparen.

Gevalideerde energiemonitoring, data-uitwisseling en rapportering

Door inzet van LTT Energy gateways kunt u met behulp van bedrade meters en draadloze sensoren erop vertrouwen, dat op een gestandaardiseerde wijze, gevalideerde data/informatie wordt binnengehaald. Deze data kunt u gebruiken voor de uitvoering van de Erkende Maatregelen Energiebesparing. Door eerst een nulmeting te doen en vervolgens de Top 10 stroomverbruikers in uw gebouw vast te stellen, weet u waar u het beste op kunt besparen. Met deze informatie kunnen wij u effectief adviseren en desgewenst concreet uitvoering geven aan Erkende Maatregelen Energiebesparing. 

Invulling geven aan Erkende Maatregelen Energiebesparing en NoM monitoring

Door inzet van de LTT gateway, heeft u de beschikking over:

  • Energie webdashboard, monitoring en management;
  • Webportal uitgebreid met real-time metingen en verbruiksgegevens;
  • Monitoring van totaal, tussenmeters en alle losse stroomverbruikers, zoals kopieermachines, koffieautomaten';
  • ODA-gecertificeerd: wij mogen de data op afstand halen uit de slimme meter;
  • Analyse energiegebruik totaal, per fase, kantoor en zelfs per apparaat;
  • Storingsdetectie bij uitval;
  • Nul-op-Meter monitoring;
  • Indoor SMART GRID, plattegrond van, waar staat wat.

LTT kan een gecertificeerde integrale out-of-the box oplossing bieden, voor onder gedetailleerd inzicht in uw stroom, water en gasverbruik voor het effectief uitvoeren van Erkende maatregelen energiebesparing

Informatieplicht Energiebesparing webportaal: 

Wij bieden via ons ecosysteem een informatieplicht portaal uit de cloud, waar u de Erkende Maatregelen Energiebesparing eenvoudig in kunt bijhouden, verwerken en aangeven. Vervolgens kunt u in dit portaal een XML exportbestand maken, dit bestand kunt u downloaden en gebruiken voor de aangifte van uw informatieplicht aan de Rijksdienst voor ondernemingen. Desnoods kunnen wij deze aangifte via e-herkenning voor u realiseren. 

Nul op de Meter gebouwen

Bij een Nul op de Meter woning is de doelstelling dat het energiegebruik gereduceerd wordt tot 0 op de gas- en elektriciteitsmeter. Door gebruik te maken van energiebesparende en energieopwekkende voorzieningen, zoals bijvoorbeeld zonnepanelen, warmtepompen en zonneboilers. Verhuurders en huurders kunnen onderling een  (Energieprestatievergoeding (EPV)) afspreken. Hiermee kunnen verhuurders een vergoeding van huurders vragen voor (bijna) Nul op de Meter woningen. Ze krijgen dan een deel terug van hun investeringen om van sociale huurwoningen NOM-woningen te maken. link: Brochure Nul Op de Meter.

Geïntresseerd, wij vertellen u graag telefonisch of bij u aan tafel over de mogelijkheden van Energiebesparing met de LTT Energy Gateway. 

 


Ma - Vrij 9.00 - 17.00
Feestdagen gesloten
8304 BC, Gildenweg 2,  Emmeloord
The Netherlands
 

Over Let Things Talk

Let Things Talk is de provider van oplossingen op het gebied van het Internet of Things in samenwerking met een netwerk van partners (Het LTT ecosysteem), waarmee wij kennis en mogelijkheden van IoT breed in de markt zetten. Let Things Talk is het voorbeeld van een Coöperatief model in een modern jasje.

Ontvang nieuws & updates