Uw bezittingen (assets) overal volgen, zonder stroom op uw asset

Uw bezittingen (assets) overal volgen, zonder stroom op uw asset

Veel objecten hebben geen constante stroomvoorziening. Traceren van deze objecten is lastig en/of kostbaar. Daar is nu verandering in gekomen, doormiddel van private (in huis) LoRa of het publieke NB-IoT, LTE en Sigfox netwerk is het mogelijk om uw objecten wereldwijd te traceren. 

Low energy battery sensoren 10 jaar zonder stroom

Bijkomend voordeel is dat de LTT sensoren low-energy batterij gevoed worden en tot 10 jaar meegaan. Binnenkort zal het niet meer nodig zijn om batterijen te vervangen of opnieuw op te laden, omdat de apparaten zelf energie kunnen opwekken.

Private LoRa is met name geschikt om binnen uw gebouw/terrein objecten te traceren, grote voordeel van LoRa is, dat het versturen van data geen geld kost. Public LoRa wordt ingezet voor grotere gebieden, u kunt hierbij denken aan voor het uitlezen van sensoren voor de landbouw of bijvoorbeeld het meten van Co2 in steden. 

Het Sigfox netwerk heeft een Europese dekking, dus in heel Europa kunt u uw bezittingen detecteren. Het Sigfox netwerk met (goedkope) abonnementen, met een servicelevel. Daardoor is het zeer geschikt is om zakelijk in te zetten. Verder is Sigfox compatibel met zowel Bluetooth, GPS 2G / 3G / 4G en Wifi. Door verschillende connectiviteitsoplossingen te combineren met Sigfox, kunnen businesscases en gebruikerservaringen drastisch verbeteren.

Met 4G oftewel NB-IoT (beter bekend als het 4G-netwerk). NB-IoT maakt gebruik van het 4G technologie en en netwerk en heeft daarmeee de voordelen van het 4G-netwerk. De infrastructuur is betrouwbaar en heeft een zeer goede beveiliging (veel beter dan LoRA en Sigfox). Het belangrijkste voordeel is dat NB-IoT op de meeste locaties een goede dekking heeft in combinatie met een groot bereik, zelfs onder de grond. Met NB-IoT kunt u miljoenen apparaten met elkaar in verbinding stellen. Lees meer over, welke verbinding is geschikt voor mijn toepassing

Toepassing van Tracing van non-powered assets

Er zijn heel veel toepassingen voor Non-powered asset tracing, o.a.:

  • aggregaten
  • bouwketen
  • auto's, trailers, aanhangers
  • zeecontainer, vrachtcontainers, vuilcontainers
  • Medische apparatuur, ziekenhuis bedden
  • gereedschap (verhuurmarkt)
  • Koffers, tassen
  • Kano's, jetski, brommers, motoren, fietsen
  • Laptops
  • etc.

Ma - Vrij 9.00 - 17.00
Feestdagen gesloten
8304 BC, Gildenweg 2,  Emmeloord
The Netherlands
 

Over Let Things Talk

Let Things Talk is de provider van oplossingen op het gebied van het Internet of Things in samenwerking met een netwerk van partners (Het LTT ecosysteem), waarmee wij kennis en mogelijkheden van IoT breed in de markt zetten. Let Things Talk is het voorbeeld van een Coöperatief model in een modern jasje.

Ontvang nieuws & updates