Als u eenmaal de stap heeft genomen om onze oplossingen toe te laten in uw bedrijfsproces, zal het gebruik ervan groeien als takken aan een boom. Laat Let Things Talk u inspireren.

Edwin Muller, Let Things Talk


Partner worden van Let Things Talk

Partner worden van Let Things Talk? Wij leveren in samenwerking met partners uit ons ecosysteem slimme oplossingen op tal van gebieden aan overheidsinstanties en het bedrijfsleven. 

U bent een zakelijke dienstverlener en/of installateur en uw klanten vragen naar dienstverlening op het gebied van smart office, smart building, smart shopping of hebben Internet of Things gerelateerde vraagstukken.

Door partner te worden van Let Things Talk, kunnen wij in samenwerking met u uw klanten voorzien van al deze slimme oplossingen. Wij verzorgen doorgaans alleen de programmering van de software en sensoren, waarvoor u ook een vergoeding ontvangt die bij u inspanning past.

Het leveren van hardware, displays, netwerken en de installatie daarvan worden doorgaans door onze partners zelf verzorgd. Desgewenst kunnen wij u hierin ondersteunen.

Wilt u partner worden van Let Things Talk

Leadpartner of installatiepartner worden. Als u geïnteresseerd bent in een echte samenwerking, neem dan contact met ons op.

Mission: IoT suits every business

IoT suits every business

Vision: IoT brings better life

IoT brings better life

Tel:  0031 - (0)85 - 77 33 638

Mail: info@letthingstalk.nl

Ma - Vrij 9.00 - 17.00

Feestdagen gesloten

8304 BC, Gildenweg 2,  Emmeloord

The Netherlands

Over Let Things Talk

Verbeter uw processen, werk prettiger en efficiënter en bespaar tijd, geld en energie door het inzetten van sensoren, software en displays. Wij maken uw gebouw duurzaam en uw werkplekken slimmer en veiliger. Waardoor uw medewerkers effectiever en plezieriger werken.

Ontvang de LTT nieuwsbrief