Als u eenmaal de stap heeft genomen om onze oplossingen toe te laten in uw bedrijfsproces, zal het gebruik ervan groeien als takken aan een boom. Laat Let Things Talk u inspireren.

Edwin Muller, Let Things Talk B.V.


Partner worden van Let Things Talk

Partner worden van Let Things Talk? Wij leveren in samenwerking met partners uit ons ecosysteem slimme oplossingen op tal van gebieden aan de overheid, het onderwijs, zorginstellingen, retail, horeca en het bedrijfsleven. 

Wij leveren het LTT softwareplatform, LTT sensoren en verzorgen de programmering daarvan, waarvoor u als partner ook een vergoeding ontvangt.

De levering van hardware, displays, netwerken en de lokale installatie daarvan verzorgen onze partners. Desgewenst kunnen wij u hierin ondersteunen.

Wilt u meer informatie over ons partnerprogramma van Let Things Talk.

Leadpartner of installatiepartner worden? Als u geïnteresseerd bent in een samenwerking met Let Things Talk, neem dan contact met ons op.

Mission: IoT suits every business

IoT suits every business

Vision: IoT brings better life

IoT brings better life

Tel:  0031 - (0)85 - 77 33 638

Mail: info@letthingstalk.nl

Ma - Vrij 9.00 - 17.00

Feestdagen gesloten

Amperelaan 3, 9207 AM, Drachten

The Netherlands

Over Let Things Talk

Verbeter uw processen, werk prettiger en efficiënter en bespaar tijd, geld en energie door het inzetten van sensoren, software en displays. Wij maken uw gebouw duurzaam en uw werkplekken slimmer, gezonder en veiliger. Waardoor uw medewerkers effectiever en plezieriger werken.

Ontvang de LTT nieuwsbrief