Over LTT

Lid worden van het Let Things Talk kennis-netwerk schept geen enkele afhankelijkheid. Wij proberen slechts de verbinding te scheppen. Alvast een hartelijk welkom.

Edwin Muller 

Initiatiefnemer en kwartiermaker Let Things Talk

Innoveer met data met Let Things Talk uw IoT provider

Verbeter uw processen, werk efficiënter en bespaar tijd, geld en energie door het inzetten van sensoren en displays. Wij maken u gebouw intelligent en kunnen uw werkplekken een stuk slimmer en veiliger maken en laten uw medewerkers hierdoor effectiever werken. Zo levert Let Things Talk concrete innovatieve oplossingen aan organisaties rondom actuele maatschappelijke thema's, zoals klimaat, privacy en de energietransitie.

Kant en klare oplossingen, kunt u vinden in onze Marketplace. Als u eenmaal de stap heeft genomen om onze oplossingen toe te laten in uw bedrijfsproces, zal het gebruik van ervan groeien, als takken aan een boom. Laat Let Things Talk u inspireren en onze kennispartners staan voor u klaar.

Let Things Talk is de provider van oplossingen op het gebied van het Internet of Things (IoT) in samenwerking met een netwerk van partners (LTT eco-systeem), waarmee wij kennis en mogelijkheden van IoT breed in de markt zetten. Let Things Talk is het voorbeeld van een Coöperatief model in een modern jasje. Op deze wijze leveren wij oplossingen aan bedrijven en overheid en ondersteunen wij verschillende organisaties met de adoptie van IoT in hun bedrijfsproces. 

Let Things Talk richt zich op de verschillende sectoren, zowel grote- als MKB organisaties. Om een IoT project te laten slagen is er expertise nodig op verschillende vlakken zoals ontwerp, programmering, netwerken, security, installatie, beheer, financiering, etc.

Het LTT eco-systeem voorziet in kennis, kunde en certificeringen van verschillende partners. Hierdoor kan Let Things Talk u kant en klare IoT oplossingen uit de marketplace leveren  en helpen bij het realiseren van uw idee op het gebied van IoT.

De doelstelling van Let Things Talk is:

Leveren van IoT diensten bij bedrijven en overheid in samenwerking met partners uit het LTT eco-systeem

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere diensten die Let Things Talk in samenwerking met partners uit het LTT eco-systeem kan leveren, neem dan contact met ons op.

Bent u zelf een IoT specialist, dan nodigen wij u van harte om kennis te maken met het LTT eco-systeem en wellicht lid te worden van LTT eco-systeem.

Van idee naar realisatie

U heeft een idee over hoe u met inzet van IoT uw organisatie kunt verbeteren. U beschikt echter niet over voldoende kennis, mensen, materiaal en/of budget om dit idee te realiseren en/of te bepalen wat de terugverdientijd zal zijn. Dan kan Let Things Talk u verder helpen

In een persoonlijk gesprek bespreken wij uw ideeën en wensen. Wij maken hiervan een concrete projectbeschrijving. In deze projectbeschrijving staan uw functionele wensen en eisen, het gewenste servicelevel, budget en aangevuld met een algemeen plan van aanpak.

Uitvraag bij kennispartners uit LTT eco-systeem

Na goedkeuring van de projectbeschrijving, doen wij in overleg met u een uitvraag in het LTT eco-systeem van kennispartners. Deze kennispartners vragen wij om inhoudelijk te reageren op uw projectaanvraag. Op basis van deze reacties, kunnen wij normaliter vrij vlot bepalen of het project realiseerbaar is binnen de door u gestelde kaders.

Presentatie resultaten

De resultaten van de uitvraag zullen wij persoonlijk aan u presenteren. Tijdens deze presentatie zullen wij aangeven of en hoe het project gedeeltelijk of volledig is te realiseren met de daarbij behorende kosten.

Van gedachten wisselen

Wilt u eens vrijblijvend van gedachten wisselen met één onze IoT Business Consultants van Let Things Talk. Neem dan contact met ons op.

Mission: IoT suits every business

IoT suits every business

Vision: IoT brings better life

IoT brings better life
Ma - Vrij 9.00 - 17.00
Feestdagen gesloten
8304 BC, Gildenweg 2,  Emmeloord
The Netherlands
 

Over Let Things Talk

Let Things Talk is de provider van oplossingen op het gebied van het Internet of Things in samenwerking met een netwerk van partners (Het LTT ecosysteem), waarmee wij kennis en mogelijkheden van IoT breed in de markt zetten. Let Things Talk is het voorbeeld van een Coöperatief model in een modern jasje.

Ontvang nieuws & updates