Lid worden van het LTT eco-systeem schept geen enkele afhankelijkheid. Wij proberen slechts de verbinding te scheppen. Alvast een hartelijk welkom.

Edwin Muller

Initiatiefnemer en kwartiermaker Let Things Talk

Partner worden van Let Things Talk

Het Let Things Talk ecosysteem is een netwerk van onafhankelijke partners waarmee oplossingen, kennis, en mogelijkheden van het Internet of Things (IoT) breed in de markt worden gezet. Door ons te verenigingen in één LTT ecosysteem, brengen wij aanbieders en potentiële afnemers van IoT oplossingen bij elkaar. Let Things Talk is het voorbeeld van een Coöperatief model in een modern jasje.

Meer verkopen van uw IoT diensten en oplossing(en)

Doordat wij de oplossingen van aangesloten IoT dienstverleners (zzp, groot- en klein) in de Marketplace van Let Things Talk opnemen, bieden wij de mogelijkheid aan deze IoT dienstverleners om hun diensten extra breed bekend te maken in het bedrijfsleven. Neem contact met ons op, als u uw IoT dienst 'Ready-to-Market' is en u deze wilt laten opnemen in de LTT Marketplace op deze website.

Sta sterker door samenwerking

Door u aan te sluiten op het LTT ecosysteem, kunnen wij u ondersteunen in verkoop, marketing, samenwerking, projectleiding, subsidie, financiering, levering, installatie en beheer in samenwerking met andere LTT ecosysteem partners. Als collectief staan wij sterker.

Waarom is het LTT eco-systeem noodzakelijk

Het IoT landschap kenmerkt zich door veelal kleine organisaties die maatwerk oplossingen aanbieden voor een specifieke branche of juiste grote (globale) partijen die generieke diensten aanbieden. Voor het gebruik van IoT technieken zijn veelal verschillende specialistische vaardigheden, kennis en certificaten nodig. Deze zijn in de meeste gevallen niet bij één partij en niet op dezelfde locatie aanwezig.

Het Nederlandse bedrijfsleven loopt ver achter op het gebruik van het IoT technieken ten opzichte van het buitenland. Ook het aanbod van beschikbare IoT specialisten loopt ver achter op de vraag ervan. 

Rol van Let Things Talk

Wij bieden IoT oplossingen aan van aangesloten partners uit het LTT eco-systeem en fungeren als loket voor aanbieders en afnemers van oplossingen en diensten op het gebied van het IoT.

Geïnteresseerd in samenwerking met Let Things Talk

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Let Things Talk of wilt één of meerdere diensten van uw organisatie opnemen in de marketplace van Let Things Talk, neem dan contact met ons op.

U bent kennishouder van een specifieke branche

Naast IoT specialisten zijn wij ook op zoek naar geïnteresseerde vakinhoudelijke specialisten binnen de verschillende sectoren, zoals gezondheidszorg, educatie, beveiliging, overheid, etc. Die bereid zijn om hun specifieke, wensen, problematiek of ideeën in hun branche aan het LTT eco-systeem voor te leggen. Zodat het LTT eco-systeem hiermee aan de slag kan.

Heeft u hier interesse in, neem dan contact met ons op.

Mission: IoT suits every business

IoT suits every business

Vision: IoT brings better life

IoT brings better life
Ma - Vrij 9.00 - 17.00
Feestdagen gesloten
8304 BC, Gildenweg 2,  Emmeloord
The Netherlands
 

Over Let Things Talk

Let Things Talk is de provider van oplossingen op het gebied van het Internet of Things in samenwerking met een netwerk van partners (Het LTT ecosysteem), waarmee wij kennis en mogelijkheden van IoT breed in de markt zetten. Let Things Talk is het voorbeeld van een Coöperatief model in een modern jasje.

Ontvang nieuws & updates