Blog

Blog

Blog

Internet of Things verovert de traditionele digitale werkplek

Internet of Things verovert de traditionele digitale werkplek

LTT Smart PI brengt energieverbruik werkplek terug van 600 naar 20 kWh per jaar De PC én de vaste telefoon vervangen door één klein praktisch apparaatje en daarmee 580 kWh per jaar, per werkplek, besparen. Dat is wat de LTT Smart PI doet, naast een snellere en slimmere verbinding leggen met software, telefonie en kantoorapplicaties die in de cloud draaien op de LTT Smart Desktop. Het Internet of Things (IoT) stopt voortaan ook de energieverspilling op de werkplek. En in de portemonnee houd je per werkplek € 120 over.
Lees meer...
IoT - basiskennis

IoT - basiskennis

In gesprekken met klanten, vrienden en familie wordt mij regelmatig de vraag gesteld. "wat is dat Internet of Things en wat kan ik daar nu mee?". Wilt u ook antwoord op de volgende vragen. Wat is IoT? Hoe werkt IoT? Wat kan ik zakelijk met IoT en wat zijn de kosten van IoT?
Lees meer...
IoT helpt ondernemer met energieverspilling en informatieplicht

IoT helpt ondernemer met energieverspilling en informatieplicht

Slimme verbindingen met het Internet of Things (IoT) gaan ondernemers helpen de energieverspilling te stoppen. Bedrijven die jaarlijks meer dan 50.000 kwh elektriciteit verbruiken zijn sinds 1 juli dit jaar wettelijk verplicht om energie te besparen én de overheid hierover te informeren. Administratieve rompslomp? ‘Wel nee!’ Volgens Edwin Muller kan de realisatie van dit nobele idee schoonheid in eenvoud zijn: ‘Let Things Talk’. ‘Energie kan veel efficiënter verbruikt worden.
Lees meer...
Ma - Vrij 9.00 - 17.00
Feestdagen gesloten
8304 BC, Gildenweg 2,  Emmeloord
The Netherlands
 

Over Let Things Talk

Let Things Talk is de provider van oplossingen op het gebied van het Internet of Things in samenwerking met een netwerk van partners (Het LTT ecosysteem), waarmee wij kennis en mogelijkheden van IoT breed in de markt zetten. Let Things Talk is het voorbeeld van een Coöperatief model in een modern jasje.

Ontvang nieuws & updates