Over Let Things Talk

Start uw digital journey met met Let Things Talk

Wij leveren intelligente oplossingen aan organisaties op het gebied van smarter working, smart office en smarter shopping, waarbij wij oog hebben voor actuele maatschappelijke thema's, waaronder het klimaat, privacy en de energietransitie.

Ondersteun het nieuwe werken, verbeter uw processen, werk slimmer, efficiënter en bespaar tijd, geld en energie door het inzetten van sensoren, software en displays. Let Things Talk maakt o.a. uw gebouw duurzaam en uw werkplekken slimmer en veiliger. Waardoor uw medewerkers effectiever en plezieriger werken. 

Meer kant en klare oplossingen kunt u vinden op onze website www.letthingstalk.nl. Als u eenmaal de stap heeft genomen om onze oplossingen toe te laten in uw bedrijfsproces zal het gebruik ervan groeien, als takken aan een boom. Laat Let Things Talk u inspireren. 

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere diensten die Let Things Talk biedt? Neem dan contact met ons op.

Contact met Let Things Talk

Bent u geïnteresseerd in people counting, wachtrij management of andere diensten van Let Things Talk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 085-773368 of stuur een email naar:  info@letthingstalk.nl

Voor een afspraak bij ons op kantoor

Wij zijn gevestigd op de Gildenweg 2 in Emmeloord. Op onze kantoorlocatie is ruimte voor het geven van presentaties aan max. 25 personen.

Telefonisch.:

(+085) 77 33 638

Adres

Gildenweg 2, 8304 BC, Emmeloord, Nederland


Let Things Talk
Employees are happier and perform better when they can control their workspace.
Let Things Talk

Mission: IoT suits every business

IoT suits every business

Vision: IoT brings better life

IoT brings better life

Tel:  0031 - (0)85 - 77 33 638

Mail: info@letthingstalk.nl

Ma - Vrij 9.00 - 17.00

Feestdagen gesloten

8304 BC, Gildenweg 2,  Emmeloord

The Netherlands

Over Let Things Talk

Verbeter uw processen, werk prettiger en efficiënter en bespaar tijd, geld en energie door het inzetten van sensoren, software en displays. Wij maken uw gebouw duurzaam en uw werkplekken slimmer en veiliger. Waardoor uw medewerkers effectiever en plezieriger werken.

Ontvang de LTT nieuwsbrief