Start uw digital journey met Let Things Talk

Smart office, Smart Building
Smarter workingWij stemmen uw werkomgeving af op de behoefte

Een goede werkomgeving is prettig, Let Things Talk maakt deze fantastisch.


Smart office

Ondersteun het nieuwe werken. Krijg inzicht in gebruik, reserveer en beheer eenvoudig de beschikbare werkplekken en vergaderruimtes van uw organisatie. 

Smart shopping

Pas uw winkelformule, personele bezetting en marketinguitingen aan door nauwkeurige real-time inzicht en rapportage in het shopgedrag van binnen en buiten uw winkel/showroom. (AVG-proof)

Smart building

Inzicht door sensoren en software geeft u de mogelijkheid om de inzet van uw faciliteiten, zoals werkplekken, energie en verlichting dynamisch aan te passen aan de behoefte aan  

Smart connect

Door de toename van internetgebonden apparaten. Is de kans op hacking en schade door fraude toegenomen. Wij beschermen u en uw organisatie met goed beveiligde verbindingen.

Start uw digital journey met Let Things Talk

Ondersteun het nieuwe werken, verbeter uw processen, werk efficiënter en bespaar tijd, geld en energie door het inzetten van sensoren, software en displays.

Wij leveren concrete praktische oplossingen aan organisaties op het gebied van Smarter Working, Smart Office en Smarter Shopping, waarbij wij oog hebben voor actuele maatschappelijke thema's, zoals klimaat, privacy en de energietransitie.

Let Things Talk maakt o.a. uw gebouw duurzaam en uw werkplekken slimmer en veiliger. Waardoor uw medewerkers effectiever en plezieriger werken. 


Onze dienstverlening is AVG-Proof

Onze leveranciers, producten en diensten voldoen volledig aan de in Nederland geldende AVG-wetgeving. Bij het verzamelen van analytische data verzamelen wij uitdrukkelijk geen Mac-adressen van persoonsgebonden apparatuur.Employees are happier and perform better when they can control their workspace.

Lets talk about your digital journey

U kunt ons telefonisch bereiken op 085-7733638, of vul het onderstaande formulier in en laat uw gegevens achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ma - Vrij 9.00 - 17.00
Feestdagen gesloten
8304 BC, Gildenweg 2,  Emmeloord
The Netherlands
 

Over Let Things Talk

Verbeter uw processen, werk prettiger en efficiënter en bespaar tijd, geld en energie door het inzetten van sensoren, software en displays. Wij maken uw gebouw duurzaam en uw werkplekken slimmer en veiliger. Waardoor uw medewerkers effectiever en plezieriger werken.

Ontvang nieuws & updates