Start uw digital journey met Let Things Talk

voor een slimme,  energiezuinige en plezierige werkomgeving.

Een goede werkomgeving is prettig. Let Things Talk maakt deze fantastisch.
Smart office

Ondersteun het nieuwe werken. Krijg inzicht in gebruik, reserveer en beheer eenvoudig de beschikbare werkplekken en vergaderruimtes van uw organisatie. 

Smart building

Inzicht door sensoren en software geeft u de mogelijkheid om de inzet van uw kantoorfaciliteiten, zoals werkplekken, energie en verlichting dynamisch aan te passen aan de behoefte. Koppel uw bestaande verwarming, verlichting en klimaatsystemen voor directe besparing op energie. 

Smart shopping

Pas uw winkelformule, personele bezetting en marketinguitingen aan door nauwkeurige real-time inzicht en rapportage in het shopgedrag van binnen en buiten uw winkel/showroom. (AVG-proof)

Smart connect

Door de toename van internetgebonden apparaten. Is de kans op hacking en schade door fraude toegenomen. Wij beschermen u en uw organisatie met goed beveiligde verbindingen.


Smart Office

Deze oplossing zorgt ervoor dat u inzicht krijgt in de bezettingsgraden van al uw werkplekken en vergader-ruimtes. Uw medewerkers kunnen eenvoudig een beschikbare werkplek vinden en deze reserveren. Op elk gewenst moment en vanaf elke plaats via onze smartphone App.

Medewerkers kunnen snel collega's, de bedrijfshulpverlener en EHBO-medewerkers zoeken en vinden op naam, functie of afdeling. Hiermee krijgt iedere medewerker inzicht, waar iemand op een bepaald moment is en/of deze beschikbaar is, zelfs vanaf een externe locatie.
Smart Building

Of u nu actief bent in een portfolio van onroerend goed of beheerder van een paar verdiepingen van een individueel gebouw, een goed inzicht in de bezetting (gebruik) van uw vastgoed zal aanzienlijk bijdragen aan de efficiënt gebruik van kantoren, besparen op energieverbruik, zinvol investeren in vastgoed, evenals de veiligheid en het welzijn van uw gebruikers van het vastgoed verbeteren.

Deze oplossing kan worden ingezet voor energie besparende maatregelen en daarmee een belangrijke bijdrage leveren voor de praktische invulling van de informatieplicht van de Rijksdienst van Ondernemend Nederland. (RVO)Smart Shopping

People counting technology vormt de basis voor een reeks hightech-oplossingen, waaronder retailanalyses , wachtrijbeheer en toepassingen voor ruimtegebruik . Om effectieve zakelijke beslissingen te nemen, hebt u goede informatie nodig - en dat is wat de People Counter van Irisys biedt. Gebruik meerdere People Counters in één ruimte om de hele oppervlakte van deze ruimte te meten.

Nauwkeurige en betrouwbare metingen stellen u in staat om:

  • Bereken de conversieratio van uw winkel
  • Wachtrij management
  • Vergelijk winkelprestaties ten opzichte van elkaar
  • Krijg inzicht in bezoekerstromen middels heatmaps
  • Optimaliseer uw gebouwlay-out / winkelinrichting
  • Optimaliseer uw personeelsbezetting en openingstijden
  • Kinderen van volwassen scheiden
  • Verbeter uw klantenservice
Smart Connect

Smart Connect

Veilige en betrouwbare connectiviteit is een zeer belangrijk onderdeel bij de uitrol van ICT & IoT projecten. De juiste verbinding maakt betrouwbare dienstverlening en innovatie mogelijk.

Bij onze connectiviteits oplossingen, kunt u denken aan internetverbindingen, zoals adsl, coax, 4G, WiFi en glasvezelverbindingen, maar ook aan specifieke IoT verbindingen zoals 4G LTE-M, NB IoT, LoRa, M2M, etc. Wij adviseren u graag, welk type of een combinatie van technieken het beste past bij uw wensen.

De keuze van het type connectiviteit is afhankelijk van de gewenste bandbreedte, de afstand, spreiding, obstakels, locatie, gewenste beveiliging, frequentie, kosten, verwachte levensduur en gewenste serviceovereenkomst.Start nu uw digital journey

Ondersteun het nieuwe werken, verbeter uw processen, werk efficiënter en bespaar tijd, geld en energie door het inzetten van sensoren, software en displays.

Wij leveren concrete praktische oplossingen aan organisaties op het gebied van Smarter Working, Smart Office en Smarter Shopping, waarbij wij oog hebben voor actuele thema's, zoals het klimaat, privacy, informatieplicht en de energietransitie.

Let Things Talk maakt o.a. uw gebouw duurzaam en uw werkplekken slimmer en veiliger. Waardoor uw medewerkers effectiever en plezieriger werken. 

Onze dienstverlening is AVG-Proof

Onze leveranciers, producten en diensten voldoen volledig aan de in Nederland geldende AVG-wetgeving. Bij het verzamelen van analytische data verzamelen wij uitdrukkelijk geen Mac-adressen van persoonsgebonden apparatuur.Smart Building, Smart Office
Employees are happier and perform better when they can control their workspace.

Tel:  0031 - (0)85 - 77 33 638

Mail: info@lethingstalk.nl

Ma - Vrij 9.00 - 17.00

Feestdagen gesloten

8304 BC, Gildenweg 2,  Emmeloord

The Netherlands

Over Let Things Talk

Verbeter uw processen, werk prettiger en efficiënter en bespaar tijd, geld en energie door het inzetten van sensoren, software en displays. Wij maken uw gebouw duurzaam en uw werkplekken slimmer en veiliger. Waardoor uw medewerkers effectiever en plezieriger werken.

Ontvang nieuws & updates