Start uw digital journey met Let Things Talk

voor een gezonde,  energiezuinige en plezierige werkomgeving.
Sensors for business


LTT sensors for business

Meet 24 x 7 uw ruimtes op CO2, vochtigheid, temperatuur, chemicaliën in de lucht, radon, luchtdruk en licht in combinatie met het aantal personen in de ruimte.


Een goede werkomgeving is prettig. Let Things Talk maakt deze fantastisch.


Digitalisering

Digitalisering gebeurt overal, onze wereld verandert heel snel. Blijf op voorsprong met de juiste informatie.

De nieuwe olie

Data is de nieuwe olie "behoefte aan verzamelen van gegevens, analyse en betere rapportages is een universele behoefte voor iedere bedrijfsonderdeel.

Internet van dingen

Internet van dingen,  door  de inzet van sensoren groeit de datastroom exponentieel, deze extra data geeft u veel nieuwe mogelijkheden en inzichten.

Trend is je vriend

'Trend is je vriend ”continu meten vergroot de mogelijkheid van proactief zijn in plaats van reactief.

Technologie creëert nieuwe vragen

Technologie creëert nieuwe vragen en mogelijkheden en vraagt om opnieuw na te denken over uw services  en hoe deze verzamelde data te benutten.

Krijg nieuwe inzichten

Krijg nieuwe inzichten, maak  beslissingen op basis van feiten. Verbeter prestaties en comfort, verlaag kosten en verhoog uw omzet


Uw gebouwen, kantoren en faciliteiten slimmer, energiezuiniger, veiliger en prettiger om in te werken.


Uw werkplek centraal


Werkplek management App

Inzicht in de personeelsbezetting van al uw werkplekken, kantoren en gebouwen met de uw smartphone. Medewerkers kunnen snel en eenvoudig beschikbare werkplekken, vergaderruimtes en parkeerplaatsen vinden en deze reserveren.


Vergaderruimte management

Ons reserveringssysteem voor vergaderruimten voor Microsoft Outlook ® , Office 365, Teams en de exchange server, stelt u in staat snel en eenvoudig de meest geschikte vergaderruimten te vinden en te reserveren. Inclusief het plannen van faciliteiten voor uw vergaderingen. 


Bevorder samenwerking

Bevorder het nieuwe werken. creëer ad-hoc samenwerking ruimtes, zoek en boek collega's op naam of op functie. Vind snel en boek eenvoudig beschikbare vergaderruimtes met onze slimme app.


Koppel uw software & systemen

Integreer uw huidige software en sensoren met het LTT platform met behulp van API, MQTT, SQL, MS Active directory, MS Exchange. Koppel uw FMIS- of ITSM systemen met het LTT Platform.


Uw gebouw centraal


De bezetting van alle ruimtes in beeld

De bezettingsgraad van uw gebouw, kantoren, vergaderruimtes en algemene ruimtes in beeld gebracht. Wij tellen exact het aantal personen in al uw ruimtes en maken de bezetting inzichtelijk met maatwerk dashboards.


Inzicht in het klimaat van uw ruimtes

Wij brengen de kwaliteit van het klimaat van uw al individuele ruimtes in beeld met dashboards, waaronder Co2, luchtvochtigheid, lumen (licht) en temperatuur. Door een betere klimaat worden betere prestaties geleverd en is beter voor de algehele gezondheid.


Inzicht in energieverbruik

Wij geven uw inzicht in het energieverbruik, zoals gas, water en licht. Wij verbinden uw bestaande klimaatbeheersystemen met onze dashboards. In combinatie met de bezettingsgraad van de kantoren kunt eenvoudig maatregelen treffen om te besparen op energie- en schoonmaakkosten.


Real-time en historische rapportage

Wij leveren real-time en historisch gegevens over het gebruik van uw ruimtes en faciliteiten en sturen alerts naar bijvoorbeeld uw MS Teams of Google Hangouts accounts. Wij ontwikkelen maatwerk displays, zodat u alleen de informatie krijgt die voor u belangrijk is.Start nu uw digital journey

Ondersteun het nieuwe werken, verbeter uw processen, werk efficiënter en bespaar tijd, geld en energie door het inzetten van sensoren, software en displays.

Wij leveren concrete praktische oplossingen aan organisaties op het gebied van Smarter Working, Smart Office en Smarter Shopping, waarbij wij oog hebben voor actuele thema's, zoals het klimaat, privacy, informatieplicht en de energietransitie.

Let Things Talk maakt o.a. uw gebouw duurzaam en uw werkplekken slimmer en veiliger. Waardoor uw medewerkers effectiever en plezieriger werken. 

Onze dienstverlening is AVG-Proof

Onze leveranciers, producten en diensten voldoen volledig aan de in Nederland geldende AVG-wetgeving. Bij het verzamelen van analytische data verzamelen wij uitdrukkelijk geen Mac-adressen van persoonsgebonden apparatuur.Smart Building, Smart Office
Employees are happier and perform better when they can control their workspace.

Tel:  0031 - (0)85 - 77 33 638

Mail: info@letthingstalk.nl

Ma - Vrij 9.00 - 17.00

Feestdagen gesloten

Amperelaan 3, 9207 AM, Drachten

The Netherlands

Over Let Things Talk

Verbeter uw processen, werk prettiger en efficiënter en bespaar tijd, geld en energie door het inzetten van sensoren, software en displays. Wij maken uw gebouw duurzaam en uw werkplekken slimmer en veiliger. Waardoor uw medewerkers effectiever en plezieriger werken.

Ontvang de LTT nieuwsbrief